Szerzők

Nagyító

Valami mindig történik, ami valaki szerint érdekes valaki szerint nem. Kiválasztok híreket, témákat nagyító alá teszem azokat, majd közzéteszem itt. Akinek tetszik az majd örömmel visszajár, akinek nem az majd kommentál.

Friss topikok

  • Netudd Ki: "en letoltottem es nem vagyunk rajta de poenos ez..... mivel varjam ha veletlenul megis bejonnek?... (2008.02.29. 03:17) BSA – warezolók 1:0
  • Bíka: raksi de inspirált vagy :D Bár mindenki az lenne :-S Most amúgy tettek bele még egy csavart! (2008.02.26. 15:24) Monopólium
  • Marhácska: Szerintem már rég szakítottak :D (2008.02.11. 12:43) Szejelem
  • DurciMorci: Az (i)wiw védelmében: Én már ezer éve (v.ö. kezdetektől) fent vagyok, de csak havi 2-3 kósza "nem... (2008.01.28. 14:49) Pofátlanul
  • HZé: Jártál már a belvárosban? Majdnem mindenhol a fél járda a parkoló. Mint pl. a képen. De tényleg ne... (2007.11.26. 20:19) Szervertelenül

Linkblog

Címkék

Címkefelhő

Fitneszguru háború

2007.10.25. 13:46 | Tempus | 7 komment

Címkék: norbi fitnesz alexandra tabbletta

Téma - Velvet - 2007.10.25


Forrás - Index Velvet


    Az emberek fel sem ocsúdhattak máris egy új cikk kering az Interneten a Nagy fogyás c. Reality fogyi show-jának egyik házi tréneréről Schobert Norbertről. Nemrégiben pattant ki a hír, hogy Béres Alexandra fogyi tablettákat adott csapatának. És ez miért fontos? Stratégiai szempontokból, ez a hír nagyon is fontos. Norbi ugyanis kapva kapott a híren és támadásba lendült.

Persze, hogy ezzel saját fejére, illetve ami fontosabb csapatára vonta a figyelmet. A tablettákról kiderült, hogy valójában ártalmatlanok, illetve nem minősülnek dopping gyanús szereknek. Így a fitneszguru alaptalanul vádolta meg Béres Alexandrát. Ennek okán a csatorna raportra rendelte el Norbit és pénzbüntetést róttak rá. Alexandra természetesen abbahagyatta a tabletták szedését a csapatával, ezzel némi elégtételt is elkönyvelve magának. Ezzel is tágítva a két fitneszguru között tátongó szakadékot.

 

    Bárki bármit mondhat, de hogy Schobert Norbert hidegen hagyná, ez már más téma. Sokan támadják őt, az viszont tény, hogy amihez eddig hozzáfogott, az nem maradt kommentár nélkül. Ha feltenném a kérdést ki miért nem kedveli őt, vagy miért kedveli óriási viták csapnának fel itt a blogon. Sokan azt kérdezhetnék, hogy miért veszem a fáradtságot azzal, hogy ezt a hírt felkutatom és közzéteszem itt. Mert van saját véleményem.

És neked? .....

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyito.blog.hu/api/trackback/id/tr57207055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilla 2007.10.26. 12:24:49

elcsépelt téma, mindenhonnan ez folyik. utálhatjuk Norbit, de szerintem inkább Réka a gáz, a hangja egyszerűen elviselhetetlen!!!! Alexandrát meg nem értem, minek megy bele ilyen hülyeségbe??? nincs elég pénze?!

Zsuzsi 2007.10.26. 12:54:06

Lilla, csak irigy vagy mert Réka többet ért el mint bárki, szép családja van, pénze, autója és jól is néz ki. Alexandra meg azért utálja Norbit, mert sikeresebb mint ő, és sokan nem veszik észre, de ő is ugyanannyi kazettát adott ki és ugyanannyi saját kajája van mint Norbinak csak neki nem ment úgy a szekér. Ennyi, nem kéne állandóan szapulni szegény Norbit, meg a családját. És ez az egész tabletta úgy is csak a kis sunyi Alexandra müve és ezért is a Norbiék csapata sinylődik.

Zsuzsi 2007.10.26. 12:56:07

Lilla, csak irigy vagy mert Réka többet ért el mint bárki, szép családja van, pénze, autója és jól is néz ki. Alexandra meg azért utálja Norbit, mert sikeresebb mint ő, és sokan nem veszik észre, de ő is ugyanannyi kazettát adott ki és ugyanannyi saját kajája van mint Norbinak csak neki nem ment úgy a szekér. Ennyi, nem kéne állandóan szapulni szegény Norbit, meg a családját. És ez az egész tabletta úgy is csak a kis sunyi Alexandra müve és ezért is a Norbiék csapata sinylődik.

Lilla 2007.10.26. 13:35:05

Zsuzsi! ki szapulta Norbit?! nem kell őt megvédeni, nem "szegény Norbi"! Alexandra sem "sunyi"! azt írtam, Rékát nem bírom, mert szörnyű a hangja. a teste természetesen tökéletes, de hát ez a dolga!!! Alexandra pedig nyert is vb-t, ő aztán tényleg bizonyított! azt nem értettem, minek megy bele ilyen buta játékba, talán nem szorulna rá! Norbi meg amúgy is ezt csinálja, kell a pénz a szép család fenntartására...
nehogy azzal gyere hogy irigykedek, van pénzem, és a testem sem rossz :) a lényeg: buta háború, amit még butább kövérek szívnak meg...

Zsuzsi 2007.10.26. 16:29:17

Az Alexandra nem törődik a csapatával, csak azért csinálja, hogy ne felejtsék el őt. Legyen oka szerepelni és ez szánalmas. És Réka akkor sem gáz, ha meg nem birod a hangját ne hallgasd ennyi.

Lilla 2007.10.26. 17:58:30

Zsuzsi veled nem lehet vitatkozni. ennyi.

Marhácska 2007.11.06. 16:33:10

Csak a Norbi rúd a lényeg semmi más!
süti beállítások módosítása