Szerzők

Nagyító

Valami mindig történik, ami valaki szerint érdekes valaki szerint nem. Kiválasztok híreket, témákat nagyító alá teszem azokat, majd közzéteszem itt. Akinek tetszik az majd örömmel visszajár, akinek nem az majd kommentál.

Friss topikok

  • Netudd Ki: "en letoltottem es nem vagyunk rajta de poenos ez..... mivel varjam ha veletlenul megis bejonnek?... (2008.02.29. 03:17) BSA – warezolók 1:0
  • Bíka: raksi de inspirált vagy :D Bár mindenki az lenne :-S Most amúgy tettek bele még egy csavart! (2008.02.26. 15:24) Monopólium
  • Marhácska: Szerintem már rég szakítottak :D (2008.02.11. 12:43) Szejelem
  • DurciMorci: Az (i)wiw védelmében: Én már ezer éve (v.ö. kezdetektől) fent vagyok, de csak havi 2-3 kósza "nem... (2008.01.28. 14:49) Pofátlanul
  • HZé: Jártál már a belvárosban? Majdnem mindenhol a fél járda a parkoló. Mint pl. a képen. De tényleg ne... (2007.11.26. 20:19) Szervertelenül

Linkblog

Címkék

Címkefelhő

Pukkkkedli

2007.12.29. 12:59 | Tempus | Szólj hozzá!

Címkék: buli party karácsony szilveszter pezsgő duda bejgli

 

Vége a karácsonynak, remélem senki nem kapott ételmérgezést a gazdaságos tecsó bejglitől, a töltött káposzta és libasült hegyektől.

Nem kell tolongani a plázákban, ezermérföldes sorokban, mosolyogva, vagy legalábbis úgy tenni mintha élveznénk az egészet, magunknak is bemagyarázva hogy itt a karácsony és ennek így kell lennie.

Nem is lehetnék boldogabb, hiszen kedvenc „ünnepem” jő el, hamarosan. Haverok, buli, szórakozás. Szilveszter pezsgődugós, konfettivel keveredett virsliszagú ünnepe. Már előbújtak az olcsó papírduda árusok, akik kedves szóval várnak mindenkit, akit arra fújt volna a téli csípős szél. Hallani a kellemes pukkanásokat, melyek az ünnep közeledtével ellepik majd a város kisebb, nagyobb zugait. Az áruházak legyenek kicsik, nagyok pedig megtömhetik zsebeiket, hiszen ilyenkor adják el éves pezsgő, virsli, lencse, bab készleteik nyolcvan százalékát.

Vészesen közeledünk a 2008-as évhez, mindenki gondolja végig az elmúlt évet, mit és miért tett jól, vagy rosszul. Ami pedig engem illet, viszlát 2008-ban.

B.U.É.K mindenkinek.


Képek - Internet

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyito.blog.hu/api/trackback/id/tr59278101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása