Szerzők

Nagyító

Valami mindig történik, ami valaki szerint érdekes valaki szerint nem. Kiválasztok híreket, témákat nagyító alá teszem azokat, majd közzéteszem itt. Akinek tetszik az majd örömmel visszajár, akinek nem az majd kommentál.

Friss topikok

  • Netudd Ki: "en letoltottem es nem vagyunk rajta de poenos ez..... mivel varjam ha veletlenul megis bejonnek?... (2008.02.29. 03:17) BSA – warezolók 1:0
  • Bíka: raksi de inspirált vagy :D Bár mindenki az lenne :-S Most amúgy tettek bele még egy csavart! (2008.02.26. 15:24) Monopólium
  • Marhácska: Szerintem már rég szakítottak :D (2008.02.11. 12:43) Szejelem
  • DurciMorci: Az (i)wiw védelmében: Én már ezer éve (v.ö. kezdetektől) fent vagyok, de csak havi 2-3 kósza "nem... (2008.01.28. 14:49) Pofátlanul
  • HZé: Jártál már a belvárosban? Majdnem mindenhol a fél járda a parkoló. Mint pl. a képen. De tényleg ne... (2007.11.26. 20:19) Szervertelenül

Linkblog

Címkék

Címkefelhő

Idiológia

2007.11.28. 20:56 | Tempus | Szólj hozzá!

Címkék: vagy szőke egy mint ötödikes ciklon american idol okosabb

Téma – Szőke Ciklon


Az amcsi luvnya megmutatta, lehetne ez a címe mai bejegyzésemnek, de nem ez lett. Egyrészt azért nem, mert nem szoktam ilyen címeket adni, másrészt nem illene egy ilyen volumenű esethez egy ilyen cím. Kellie Pickler az American Idol egyik énekese /hasonló a mi megaszarunkhoz/ megmutatta, mi is lapul aranyló tincsei alatt.

Penészvirágok, némi pipamocskos nyállal elkeverve.

De ne rohanjunk előre, itt a videó mindenki nézze meg, aztán folytatjuk.


Most, hogy mindenki megnézte a videót, már lehet habzó szájjal rámfermedni, hogy mekkora kecseg vagyok. Biztos, hogy jó hangja van ennek a csajnak, és nem lehetett könnyű meggyőzni David „this is a mess” Hasselhoffot, és a többi tubafejű zsűritagot, arról, hogy ő egy született tehetség, de hogy a fejében nincs semmi, az tuti. Azt mondani, hogy Európa egy ország, mert ugye az már nem is gáz, hogyha nem tudja mi az, hogy Budapest.

Nálunk is megy a magyarított version, ott is hallani szépeket, no de akkor is. És mikor már az ember azt hinné csak izgult, azt mondja, hogy Európában mindenki franciául beszél, és Franciaország is ország, de nem tudja hol a pitliben van. Érthető kedvesem, még szerencse, hogy nem az eszedért szeretnek. Persze, nem kell messzire mennünk, itthon is kerek a celeb világa, nálunk is találni iq betyárokat.

Mint mikor megkérték Krisz „nagy sztár vagyok” Rudit, hogy köszönjön Pápának, mire az volt a válasza, hogy nem vallásos.

Na erre varrjunk gombot.

 

Videó - Indavideo

Képek - Internet

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyito.blog.hu/api/trackback/id/tr1245967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása